Over ons
free one page web templates

A&L Advies richt zich graag op ondernemers in het midden- en kleinbedrijf (zzp'ers, middenstand en andere kleine tot middelgrote ondernemingen). Ondernemers zijn nogal eens in de veronderstelling de administratie te moeten onderbrengen bij een accountant. Dat is in de meeste gevallen niet nodig. Een administratiekantoor als A&L Advies kan gerust (met hetzelfde resultaat) worden ingeschakeld. Het verschil in tarieven is zeker de moeite waard.

Natuurlijk zijn ook particulieren van harte welkom als er belastingaangifte moet worden gedaan. Lukt dat niet tijdig (vóór 1 april), dan kan A&L Advies gebruik maken van haar Becon-nummer, om uitstel van de termijn voor het indienen van de aangifte te verkrijgen. Soms erg handig, soms erg wenselijk!

De werkzaamheden van Anne-Marie en Leon zijn zo zodanig dat deze door beiden "vanuit huis" kunnen worden verricht. A&L Advies heeft dan ook geen eigen kantoor. Beiden zijn bereikbaar via de mobiele telefoon en e-mail. Door deze manier van werken is er geen sprake van een overhead die de tarieven omhoog drijft. Deze tarieven blijven dan ook op een meer dan acceptabel niveau voor de kleine ondernemers.

Leon Litjens

Sint Annastraat 12
5953 LS REUVER
leon@aenladvies.nl
06-5336 5226

Anne-Marie Mommers

Pappelhof 14
6045 BK ROERMOND
annemarie@aenladvies.nl
06-5028 1822